Zoekt u een horecaslager die u van vers, puur & eerlijk vlees kan bedienen? Bij ”Just Meat” bedienen we een groot aantal horeca zaken in en rondom de stad!

Het familiebedrijf is leverancier van maatgesneden kwaliteitsvlees voor horeca en particulieren in Groningen en omstreken. Continuïteit en topkwaliteit is waar wij voor staan. Voor horeca ondernemers hanteren we een scherp tarief voor onze producten.

Onze constante kwaliteit en meedenkend vermogen zijn onze speerpunten. U moet er op kunnen vertrouwen dat wat u ook kiest, altijd precies dezelfde topkwaliteit heeft en op die wijze verpakt wordt zoals u dat wenst.

Topkwaliteit lamsracks, rib-eye, entrecôte, tomahawk, ossenhaas, verse kipfilet, worstjes of hamburgers. Noem het maar op en wij leveren het! Vanzelfsprekend kiest u voor ambachtelijkheid en vakkundigheid in uw zoektocht naar verse kwaliteitsvlees voor uw gasten. Daarvoor zit u bij onze slagerij die optreedt als groothandel helemaal goed. Vlees dat u bestelt ligt tijdig voor u klaar. Eventueel maatgesneden en gekruid. Onze passie voor het slagersvak proeft u in al het vlees uit onze horecaslagerij. Daarbij komt dat wij u kwaliteitsvlees aanbieden voor een speciale horecaprijs.

U kunt bij ons een prijslijst van onze producten opvragen en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel (Nieuwe Ebbingestraat 33), dan ziet u meteen wat we voor u kunnen betekenen!

Heeft u vragen over onze producten of heeft u specifieke wensen? Aarzel niet, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!